研究成果

S. Gaines, R. Cabral, C. Free, Y. Golbuu, R. Arnason, W. Battista, D. Bradley, W. Cheung, K. Fabricius, O. Huegh-Guldberg, M. A. Juinio-Meñez, J. García, Molinos, E. Ojea, E. O’Reilly, C. Turley, The Expected Impacts of Climate Change on the Ocean Economy. Blue Paper Series. Washington, DC: World Resources Institute. (20191206)