研究成果

Illustrated Catalogue of Archaeological Materials from Kamchatka in T. M. Dikova Collection Preserved in the North-Eastern Interdisciplinary Scientific Research Institute, Far Eastern Branch, Russian Academy of Sciences (NEISRI FEB RAS), Magadan, Russia, Katsunori Takase and Aleksander I. Lebedintsev (担当:共著, 範囲:Chapter 2-7)
Archaeology Laboratory, Graduate School of Letters, Hokkaido University, Japan and The North-Eastern Interdisciplinary Scientific Research Institute, FEB RAS, Russia 2019年2月

ニュース 過去の記事

1. 以下の通り、ArCSテーマ7総括シンポジウム 北極の人間と社会:持続的発展の可能性を開催いたします。
  2.  2020年1月20日から1月24日まで東京で開催されている“The joint PI meetin...
  3. 以下の通り、国際セミナーを開催します。